BRAVACASA-Logo

„Bravacasa запалва колекционерска страст за мисли, емоции и отношения, които само добрата архитектурата и дизайн могат да породят.“


 

Където домът е успех

Bravacasa се появи преди 11 година, когато през юни 2005 излезе първият брой на списанието. Тогава тя е и първото лицензно издание на италианската Bravacasa. За първи път списание с това име, наследило няколко десетилетия опит сред италианския медиен пазар на списанията за интериор, излиза на език различен от италианския. Тръгвайки от високото стъпало на италианския първоизточник, Bravacasa от самото начало е оригинална структура, в която се срещат гледните точки към пространствата и обитаването на безспорни световни и български архитекти, дизайнери и артисти. Преплитайки трендовете в дизайна и в начина на живот, списанието изгражда тъканта на отношенията и подходите, които превръщат дома в успех.

От новия продукт или колекция до цялостния интериор – Bravacasa представя своя избор в контекста на интелектуални, емоционални и географски пътувания, така че читателят да види един предмет или дом не като предписание, а като източник на вдъхновения и възможности в различни ситуации и като израз на собствената си индивидуалност. Bravacasa е списание за изкуството да създадеш своя дом и за изкуството да живееш в него. А съща така и за връзката между личната територия и живота на града или в природата, за отношенията между хората и визуалната среда в различните й проявления – архитектура, ландшафт, изкуство, мода… . Bravacasa търси стила и историята, която го поражда.

What’s new

Какво се случва този месец

BRAVACASA-Logo